WordPress – Open Sourse CMS

Hvis du er teknisk orienteret, kan du forholdsvis nemt komme i gang med at opbygge en fin hjemmeside, enten til privat brug eller til din virksomhed. Der findes mange systemer at vælge i mellem. WordPress er et meget kendt og brugt CMS i hele verden.

WordPress er populært, fordi det er brugervenligt sammenlignet med andre systemer. Det er desuden gratis at downloade. Der findes masser af gratis plugins, som kan tilføre avancerede funktionaliteter til din hjemmeside.

Er du ikke så teknisk anlagt, kan du få hjælp fra mange forskellige folk, der arbejder med WordPress. De kan forholdsvis hurtigt sætte hjemmesiden op for dig. Du kan derefter selv prøve at arbejde i systemet og selv opdatere din hjemmeside. Hvis du har brug for det, kan du sikkert nemt lave en aftale, så du kan få support, når du har brug for det.

Vil du slet ikke rode med din hjemmeside, kan du fx lade et bureau tage sig af opgaven. Det er en stor tillidsopgave, så vælg din samarbejdspartner med omhu.

Kontakt mig gerne, hvis du ønsker hjælp til WordPress.

Hvilken løsning skal du vælge?

Det er langt fra alle, der ved, hvad de skal vælge. Der er fordele og ulemper ved alt. Som i så mange andre tilfælde skal du vælge en løsning, der passer til dit behov. Jeg guider dig gerne den rigtige vej. Jeg har kendskab til flere systemer, og jeg ved af personlig erfaring, hvilke problemstillinger som du bør tage stilling til. Jeg arbejder selv med WordPress. Jeg har tidligere brugt Joomla, men jeg endte med at gå over til WordPress. Det har jeg ikke fortrudt.

At vælge et CMS er lidt som at købe en ny bil. De kan nogenlunde det samme, men når du kigger på detaljerne, finder du de små forskelle. Det ender ofte med at være en smagssag. Hvis du selv skal stå for opdatering og vedligeholdelse, bør du sætte dig ind i, hvordan det ser ud på bagsiden, altså i administrationen.

Spørg efter at prøve en demoversion.

Kontaktinfo

Camilla Simonsen
Kobbelgårdsvej 17
7000 Fredericia

Mobil: +45 60 87 30 08