WEBTEKSTER

Skab værdi med godt indhold

Køb klippekort

Jeg kan skrive dine webtekster

Har du brug for hjælp til at skrive dine webtekster, er du velkommen til at kontakte mig med din opgave.

Køb et klippekort og få rabat på timeprisen!

Køb klippekort

Mest fokus på webtekster

At kommunikere på skrift er ikke altid let. Det kan faktisk være svært. Du kender det måske, når du selv skal skrive – og når du læser andres tekster. Det er ikke alle tekster, der er lige nemme at forstå. Jeg har skrevet mange tekster. Siden 2005 har jeg haft mest fokus på webtekster, som en del af mit SEO arbejde.

Tænk på en bestemt person, når du skriver

På Tekstsprutten.dk kan du finde mange gode tips til, hvordan du skriver gode webtekster. Her får du et godt tip, du kan starte med: Inden du går i gang med at skrive, så tænk på en bestemt person, som du vil skrive til. Hvis du gør dét, kommer du ikke så let til at henvende dig til flere på en gang. Udarbejd en persona.

Tekstforfatning

Få hjælp til dine webtekster

Det kan være en svær opgave at få skrevet gode tekster til din hjemmeside. Lad mig hjælpe dig. Giv mig nogle stikord, en søgeordsliste og gerne en overskrift at arbejde ud fra.

Tekstoptimering

Få optimeret dine tekster

Trænger dine webtekster til at blive opdateret, så få dem også optimeret til skærmlæsning. Får du hjælp af mig, vil jeg også kigge på indhold/budskab og have fokus på dine søgeord.

Feedback

Er dine webtekster lidt trætte?

Ønsker du hjælp til dine gamle tekster? Få feedback på dine tekster og ideer til nyt indhold. Du skriver, og jeg går dem igennem. Forhåbentlig lærer du noget undervejs.