Tekstsprutten er Camilla Simonsen

Jeg er Tekstsprutten. Jeg er den aktive blæksprutte, der favner bredt. Jeg sprutter tekster ud til mine kunder, men jeg laver også mange andre ting. Fysisk har jeg selvfølgelig ikke blækspruttens mange arme, men jeg er god til at have mange projekter kørende på en gang. Jeg ser tit sammenhænge og forbinder ofte ting med hinanden på kryds og tværs.

Camilla Simonsen

Besøg Tekstsprutten.dk

SEO

On-Page SEO

On-Page SEO

Jeg arbejder primært med On-Page SEO. Det handler om at optimere hver enkelt side optimalt, så den bliver fundet i søgeresultaterne.

Tekstforfatning

Webtekster

Webtekster

Jeg skriver primært webtekster. Teksterne er ofte fagspecifikke. Med min akademiske baggrund i baghånden er jeg god til at tilegne mig ny viden.

Google Ads

Tekstannoncer 10/10

Tekstannoncer 10/10

Jeg arbejder meget med at skrive gode tekstannoncer. Det er vigtigt for at holde klikprisen nede. Jo højere kvalitetsresultat jo bedre.

Sociale medier

Fokus på videndeling

Fokus på videndeling

Mange virksomheder har fokus på at opnå et salg via de sociale medier. Det er forståeligt, men der er også stor værdi i at opnå viden!

Har du brug for hjælp?

Ring 60 87 30 08

Ring 60 87 30 08

Jeg er kun en telefonopringning væk. Få en uforpligtende snak med mig om din situation og behov for hjælp. Måske kan jeg hjælpe!

Find mig på de sociale medier

Lad os connecte

Lad os connecte

Du er velkommen til at følge mig rundt omkring på de sociale medier. Måske kan vi hjælpe og/eller inspirere hinanden.